SWEET CREATIVE STUDIO
hello@minnahaapsaari.com
Helsinki, FI
Let's get social

SAVE THE DATE

Ehkä yksi henkilökohtaisimmista ja tunteellisimmista suunnitteluprojekteista tähän mennessä on häidemme graafinen suunnittelu, save the date -kortit, hääkutsut ja häämenukortit. Suunnittelijana oli häitä tarkemmin pohtiessa selvää, että häiden graafinen suunnittelu olisi mun juttu. Meidän näköinen ja yhtenäinen ilme häiden paperituotteille syntyikin helposti, yhden illan aikana. Kaikkea ei sovi vielä paljastaa, mutta tässä pieni kurkistus save the date -korttiin.

Häiden paperituotteet sisältävät useimmiten hääkutsun, kirjekuoret, menu- ja ohjelmakortit, sekä kiitoskortin. Yhtenäisen ja parin näköisen ilmeen saavuttamiseksi tuntuu, että hääparit turvautuvat mielellään ammattisuunnittelijan apuun, joka suunnittelee ja toteuttaa häiden graafisen ilmeen. Toisaalta on myös paljon heitä, jotka tykkäävät tehdä itse ja se on ihanaa! Omien hääkutsujen graafista suunnittelua tehdessä tuli mieleen, että mitä jos alkaisi tarjoamaan häiden graafista suunnittelua? Aika ihanaa puuhaa nimittäin! ♡

COMMENTS: 8

 • 10/12/2018

  Kaunista :) Meillä varmaankin tuollaiset hommat menisivät kälyn hoidettavaksi :D

 • 11/12/2018

  Kauniilta näyttää, tulee varmasti ihanat kutsut ja muutkin :). Meidän häihin tehtiin itse kaikki, ei ehkä olleet kaikkista tyylikkäimmät, mutta ainakin meidän näköiset :).

 • 12/12/2018

  Ihanalta näyttää. Jään innolla odottelemaan hääpostauksia :)

 • 13/12/2018

  Tosi kauniille näyttää! Visuaalinen ilme on muN mielestä Tärkeetä myös hÄissä ja en malta odottaa että joskus saan omia suunnitella :)

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.