SWEET CREATIVE STUDIO
hello@minnahaapsaari.com
Helsinki, FI
Let's get social

VAIKUTA JA LUO MUUTOSTA

Usein ajattelemme, että meidän pienillä valinnoilla ei olisi vaikutusta suuressa kuvassa, mutta tosiasiassa niillä on. Jos haluamme nähdä muutoksia elintarviketeollisuudessa ja pitää kotimaiset tuotteemme kaupanhyllyssä, meidän on aloitettava tukemalla hyviä yrityksiä ja käyttää kotimaisia tuotteita ja raaka-aineita. Mitä enemmän teemme yksilöinä valintoja parempaan suuntaan, sitä enemmän vaikutamme myös muihin.

Kiinnostus ja kunnioitus itseämme, muita ympärillä olevia, luontoa ja ympäristöä kohtaan on hyvä herättäjä. Kun haluan elää tavalla, joka aiheuttaa mahdollisimman vähän vahinkoa ympäröivässä maailmassa, on täytynyt tarkastella tottumuksiani uudella tapaa ja opetella, ettei minun tarvitse pyytää anteeksi haluani elää ja tehdä ”paremmin” ympäristön kannalta. Olen myös itsevarmempi tekojeni suhteen, sillä uskon teoillani ja valinnoillani olevan merkitystä paremman tulevaisuuden kehittämisessä. Voin omassa elämässäni välttää muovia, ostaa vähemmän, hankkia vain tarpeeseen ja vähentää kertakäyttöisten tuotteiden käyttämistä, mutta kestävämmän tulevaisuuden kehittäminen vaatii näiden valintojen ja elämäntapojen viemistä myös oman elämän ulkopuolelle. Ja näin syntyi Sweet Creative Studio, jonka avulla voin tuoda kestäviä valintoja ja elämäntapoja minulle sopivin keinoin, aina työskentelytavoista suunnitelmiin ja valmiiseen työhön asti. ”Creativity with passion and purpose”.

Vaikka näyttäisi siltä, ​​että kukaan ei olisi kiinnostunut siitä mitä ja miten teet, niin vaikutat aina ympäristöösi. Olemme jatkuvasti kosketuksissa meitä ympäröivän maailman ja muiden ihmisten kanssa, joten vaikutus kumpuaa parhaiten omista teoista ja valinnoista. Yksinkertaisimmillaan, kun tuot lounaasi töihin lounasrasiassa, juot kahvisi mukista kertakäyttöisen sijaan, tai kun kieltäydyt muovikassista ja käytät omaa kassia. Kaikki nämä vaikuttaa ja herättelee ympärillä olevia ihmisiä. Muutos alkaa minusta ja sinusta.

Mihin sinä haluat vaikuttaa ja luoda muutosta teoillasi?

COMMENTS: 12

 • 03/10/2018

  Inhoan kertokäyttöisiä pahvimukeja, joten juon kahvin mukista aina, kun mahdollista. Töissä en koskaan syö eväitä, vaan käyn työpaikkaruokalassa. Olen myös tietoisesti vähentänyt muovin kulutusta.

 • 03/10/2018

  Mielenkiintoinen postaus ja ajankohtainen!

 • 04/10/2018

  Todella hyviä pointteja, juuri näin se menee :) välillä sitä vain miettii ettei omilla valinnoilla ole merkitystä, mutta usein ihmiset kyllä paljon katsoo mallia toisista.

 • 04/10/2018

  Roskaaminen on asia, mikä minua erityisesti inhottaa. Toivon, että ihmiset oppisivat kunnioittamaan enemmän luontoa.

 • 04/10/2018

  mINULLA ON AINA MUKANA OMA KAUPPAKASSI. pYRIN VÄLTTÄMÄÄN MUOVIKASSEJA NIIN PALJON KUIN MAHDOLLISTA. kERTAKÄYTTÖASTIAT OVAT MYÖS PANNASSA MEILLÄ. pILLEJÄ EI OLLA KÄYTETTY ENÄÄ VUOSIIN. hÄVIKKIRUOKAA EI JUURIKAAN TULE SITÄ PYRITÄÄN VÄLTTÄMÄÄN. JÄTTEET KIERRÄTETÄÄN PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA. TALOYHTIÖSSÄMME EI OLE VIELÄ MUOVIKIERRÄTYSTÄ MUTTA YRITÄN AJAA, ETTÄ SAISIMME MYÖS SEN. pIENILLÄ TEOILLA SAADAAN AIKAAN SUURTA!

 • 04/10/2018

  Meillä käytetään kotimaisia elintarvikkeita esimerkiksi kasvikset ostan aina kotimaisina samoin kuin liha-ja maitotuotteet. Muovikasseja ostan, jos oma kauppakassi unohtuu kotiin.

POST A COMMENT